OM OLYMPIQUE

Navnet “Olympique” er en hyllest til Vinter-OL i 1952, da verdens beste alpinister konkurrerte i løypene på Norefjell. Det vi muligens husker best fra disse olympiske lekene, var da Norges Stein Eriksen (“Mr. Ski”), vant gull i storslalåm og sølv i slalåm.

Vi er like stolte av dette nå som i 1952, og vi ønsker å la flammen fortsette å brenne gjennom Olympique. Vi serverer smakfulle måltider der hovedingrediensene står i sentrum og er vinen prikken over i-en.

ÅPNINGSTIDER

Uke 49 & 50
Lør: 11 - 00
Søn: 11 - 16

19. desember - 4. januar
Åpent hver dag fra 11:00 - både lunsj og middag
Juleaften: kun lunsj

Resten av sesongen
Ons & søn: 11 - 16
Tors - lør: 11 - 00

BOOK BORD
AFTERSKI

SLIK FINNER DU OSS

Til fots

Følg langrennsløypene mot Norefjellstua og gå forbi de nye leilighetene på Norefjellstua. Etter dette, krysser du alpin-løypa over til Olympique.

Hvis du kommer fra Skistua, så går du forbi Norefjelltunet opp til Røde Kors hytta.

Alpin

Du finner Olympique rett ovenfor toseter stolheisen og Norefjellheisen, midt mellom løype nr 15 og 16.

Parkering

Følg skilting til Norefjelltunet så har vi oppmerkede gjesteplasser merket med Olymipque. Deretter går du over veien mot Røde kors hytten og herfra kan du se restauranten. Se veibeskrivelse her.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål angående booking av selskap eller arrangementer?

Kontakt oss gjerne på post@olympique.no eller ring oss på +47 21 61 90 92.

Head chef Ivars Jumitis

Ivars has been part of Olympique since the very beginning. Joining us at our opening in 2022 as sous chef, he quickly became a driving force in the kitchen. Not through ego, but through quiet dedication, precision, and an unmistakable passion for food.

Ivars loves to share his passion of food with our guests. He believes food is at its best when it reflects what the chef truly loves, and when it is shared generously. This philosophy runs through everything he does, from the smallest detail on the plate to the atmosphere he helps create in the kitchen.

After the 2024/2025 season, Ivars took the opportunity to work at Restaurant 42, a one-Michelin-star restaurant in Hungary owned by the renowned restauranteur Sándor Varga, who hosted a pop up at Olympique last year. There, he refined his craftsmanship, expanded his technical repertoire, and found new inspiration in a kitchen that values both creativity and discipline at the highest level.

Many of the ideas, techniques, and inspirations Ivars brought back from Restaurant 42 are reflected in this season’s menu. They appear in the details, textures, and balance of the dishes and continue to shape the evolving identity of Olympique’s kitchen.

We are proud to have Ivars leading our kitchen and sharing his journey, passion, and growth with our guests, one plate at a time.